Talkmore konkurranse
© 2014 - 2023, vinnpenger.no, Alle rettigheter forbeholdt Vinnpenger.no. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranse
Vinn hotellferie
Vinn et hotellopphold
Vinn et hotellopphold
Tjen penger på nett
Nyheter og artikler
Gratis vareprøver
Vinn penger
Vinn penger
Artikkel om kredittkort
Kredittkort uten gebyrer
De aller fleste har et bankkort som er koblet til VISA-nettverket, og dette kan man i den moderne verden dra så mange ganger man vil i butikkene uten å betale noe ekstra for det. Derimot gjelder ikke det samme for kredittkort, som ofte har ulike gebyrer knyttet til seg. Hva om vi fortalte deg at det finnes et hundre- og ti prosent gebyrfritt kredittkort?

Spar masse penger
Tro det eller ei, det finnes en såpass fantastisk bank som har laget noe så unikt som et kredittkort uten gebyrer. Hvis du bruker dette kortet riktig, det vil si hvis du alltid passer på å betale regningene dine før de forfaller, så er kortet ett hundre prosent gratis - både å bruke og eie.

Gebyrfri VISA heter kortet, og det kan brukes både på nett og i butikk uten skjulte gebyrer. Det finnes ei noe termingebyr som må betales, noe som er veldig vanlig blant bankene.

Det beste punktet kommer først nå - og det er at det heller ikke koster noe å ta ut penger i en minibank. Dette betyr at ferien din blir langt tryggere når du slipper å gjøre flere store uttak bare for å spare penger.

Gebyrfritaket gjelder både for norske og utenlandske minibanker, så Gebyrfri VISA burde nesten være en obligatorisk del av reisefølget. Kredittkortet kommer også med en gunstig kredittgrense på hele 100 000 kroner og 50 dagers periode uten at du må betale renter. Løp og … søk nå!
Vinn den nye iPhone 15
Kredittkort uten gebyrer