Talkmore konkurranse
© 2014 - 2023, vinnpenger.no, Alle rettigheter forbeholdt Vinnpenger.no. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranse
Vinn hotellferie
Vinn et hotellopphold
Vinn et hotellopphold
Tjen penger på nett
Nyheter og artikler
Gratis vareprøver
Vinn penger
Vinn penger
Artikkel om kredittkort
Bytte bank for å få kredittkort?
Mange lurer på om man er nødt til å si opp kundeforholdet hos den nåværende banken dersom man ønsker å få et kredittkort gjennom en annen bank.

Svaret er at det må man svært sjeldent, ettersom det bare er å opprette et nytt kundeforhold hos den nye banken og fortsette med den gamle på samme viset.

Men i mange tilfeller så vil det være gunstig å søke om et kredittkort gjennom samme bank som du har nettbank hos. Da vil man nemlig få full oversikt over kredittkortet direkte her, og slipper å logge inn på flere tjenester bare for å se hvor mye man har brukt.

På en annen side så er det de eksterne tilbyderne av kredittkort som gjerne tilbyr de beste kortene, med de beste betingelsene. Derfor kan det lønne seg å søke om et slikt kort fra en annen bank enn der man har sparepengene sine - rett og slett fordi at man får en bedre avtale.

Videre så er det altså helt opp til deg hvor du velger å legge inn søknaden om beste kredittkort, og verken nåværende eller den nye banken vil tvinge deg til å bytte bank.

Kanskje får du dog et uimotståelig tilbud fra den nye banken som er for godt til å takke nei til, og da blir det vel bankbytte uansett.Vinn den nye iPhone 15
Bytte bank